Coaching

voor zwangeren, jonge moeders en organisaties

Via bewustwording naar balans

Hierin ga je op zoek naar je grenzen en leer je je focus goed te zetten. Leer je door inspanning en ontspanning, weer  grip te krijgen op je leven, zodat de zon weer gaat schijnen. Word je bewust en leef het leven , waar jij blij van wordt.

Jij bepaalt en er is niemand die je aan de hand meeneemt. Leer jezelf te zijn. Dat wil jij toch ook?

Ik heb letterlijk mijn leven weer teruggevonden, dank je wel voor je inzichten, spiegels en ondersteuning en rust.
Het heeft mij gesterkt en raad het anderen zeker aan.Het is niet raar om over je onzekerheden en gevoelens te praten.Het is een verrijking.

Liesbeth

Coaching gewoon bij je thuis

Samen plannen we een eerste afspraak en maken een plan van aanpak

'Happy Mama' pakket

2 lessen babymassage, 2 coachingssessies van een uur en 2 uren een personal trainer om verantwoord "in shape" te komen.
Alles op jouw tijd gewoon bij je thuis. Een kindje krijgen is een enorme heftige verandering in je leven, dat verdient extra aandacht. Wil je ook het beste voor je kindje en jezelf en je blij en ontspannen voelen aarzel dan niet en boek het Happy Mama Pakket. Kosten 335 euro .

Voor bedrijven maken we een offerte op maat

Meld je aan

Zakelijke coaching

Voor zakelijke afspraken maakt Fijnmama graag een offerte op maat. Ouderschap en Werk, Coaching maakt ruimte voor een tevreden werknemer. Persoonlijke ontwikkeling in een enerverende fase van je leven verdient aandacht

Bedrijven kunnen ook een pakket afnemen van  2 lessen babymassage, 2 sessies coaching en 2 lessen personal training na de zwangerschap, als investering in een goede balans, moeder komt  blij en gemotiveerd weer terug op het werk.

Meld je aan

Coaching via bewustwording naar balans

Voor de bevalling en na de bevalling

Niet jezelf?

Als alles anders loopt, dan dat je had verwacht. Valt het moederschap je zwaar en vraag je je af "hoe anderen dat toch doen?". Loopt het in je relatie niet meer zoals je gewend was. Meer ruzie, slaapgebrek, piekeren, de weg kwijt, niet blij voelen, niet begrepen voelen, moeite met verwerken van de bevalling, vast zitten, moeite met omgaan met jullie nieuwe leven. Herkenbaar? Dan kan ik je helpen met een coachingstraject .

Leer jezelf te zijn

Hierin ga je op zoek naar je grenzen en leer je je focus goed te zetten. Leer je door inspanning en ontspanning, weer grip te krijgen op je leven, zodat de zon weer gaat schijnen. Word je bewust en leef het leven , waar jij blij van wordt. Jij bepaalt en er is niemand die je aan de hand meeneemt. Leer jezelf te zijn. Dat wil jij toch ook?

Positiviteit en vertrouwen

Mijn Kracht ligt daarin, dat ik een klankbord en spiegel wil zijn en dat ik mij richt op positiviteit. Verder vind ik het belangrijk vertrouwen en rust mee te geven, zodat je mag zijn, wie je bent. De ruimte die je hierdoor zelf creëert geeft weer richting aan je leven.

Zo gaaf, wat je allemaal leert en wat gedachten met je doen.

Saskia

€80,- per uur

inclusief 30 min. kennismakingsgesprek gratis

Een coachingstraject  kan bestaan uit 3 sessies t/m 8 sessies van een uur. 1 sessie in de 2 weken.

Aanmelden

Vragen?

Contact

Mama Blog

Bekijk

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand leuke weetjes over zwanger-zijn, bevallen en mamma-zijn en meer. Je kunt je met één klik weer uitschrijven.
I agree with the Privacy policy

© 2018 Fijn Mama

Huisstijl en website door Comyoo | Interactieve media