Skip to main content

Over Fijnmama

Nettie ter Haar

Docente  en Mama Coach

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Het is fantastisch om zwangeren en jonge moeders in deze bijzondere fase te kunnen begeleiden"

Na jarenlang voor de thuiszorg de cursus Fit en Gezond Zwanger te hebben gegeven was het in 2011 tijd om zelf verder te gaan met Fijnmama .

Met veel liefde inspireer ik zwangeren en jonge moeders om blij, ontspannen en actief en met vertrouwen de zwangerschap te beleven en naar je bevalling  toe te groeien, je gevoel te laten spreken en een fijne start te beleven in het leven met je kindje.
Met de zwangerschapsgym , babymassage en coaching van Fijnmama ben je goed voorbereid op wat jij wilt

Ik ben Nettie ter Haar, docente bewegingsonderwijs en gespecialiseerd in de doelgroep zwangeren en jonge moeders. Daarnaast ben ik ook vakdocent babymassage en lifecoach. Verder geef ik bewegingsonderwijs in het primair onderwijs.
Ik ben zelf moeder van 3 volwassen kinderen.

Het is fantastisch om zwangeren en jonge moeders in deze bijzondere fase te kunnen inspireren. Er gebeurt van alles op het fysieke en mentale vlak. Het is prachtig om aan het einde van de cursus stabiele en blije moeders te zien, die hebben leren omgaan met de veranderingen in hun leven en kunnen genieten van hun baby en hun nieuwe rol, volledig zichzelf zijn met focus , vertrouwen en inzicht

Ik ben aangesloten bij de KVLO ( Koninklijke Vereniging Lichamelijke Opvoeding) en bij de VSD ( vakgroep shantala docenten). Voor communicatie en coaching heb ik de NLP Practitioner en een studie  life coaching gevolgd.

Met een flinke dosis levenservaring, mijn nieuwsgierigheid , betrokkenheid , enthousiasme en nuchterheid loop ik je graag een stukje met je mee.

Bovendien laat ik mij regelmatig door professionals bijscholen.

Wil je meer informatie of is iets onduidelijk laat het me weten!

Liefs,

Nettie

Een fijne actie!

Voor iedere zwangere die je extra meeneemt om de cursus te gaan doen, krijg jij en degene die je hebt meegenomen
25 euro korting op de complete cursus.

Hoi lieve Nettie,

"Bedankt voor de leuke en leerzame lessen, die ons hebben voorbereid op de de bevalling en de tijd erna. We kijken er met veel plezier op terug en hebben er een leuke groep aan over gehouden! Het was zwaar, emotioneel en ons leven is compleet veranderd. Fijn dat we daarbij je ondersteuning hebben gehad en uit je ervaring mogen putten. 
veel liefs,"

Carolina, Naomi, Seline, Marieke, Lia, Elianne & Natasja

 

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang het leukste Fijnmama nieuws vrijblijvend in je inbox. Je kunt altijd weer uitschrijven.