Zwangerschapscursus online en offline
Van zwanger zijn naar moeder worden

groep of prive 

NU OOK VIA ZOOM ONLINE

Zwangerschapsgym online en offline

Fijnmama verzorgt zwangerschapsgym voor zwangeren die zich op een nuchtere, eerlijke en plezierige manier willen voorbereiden op de bevalling en de periode erna.
Zwangerschapsgym omvat alles, in en om de zwangerschap, bevalling en moeder zijn.
Fit en gezond zwanger zijn en een zorgzame, stoere moeder worden, volledig jezelf zijn met focus, vertrouwen en inzicht.

Deze zeer complete cursus bestaat uit 9 lessen van 1 uur voor de bevalling en 6 lessen van 1 uur na de bevalling. De cursus zal starten rondom de 25e week van je zwangerschap. De groep blijft de hele cursus bij elkaar
Deze cursus bevat ook een les babymassage en een gratis online module Fijnmama Training Zwanger, met alle oefeningen ook voor thuis.

Wil je liever een  intensieve prive begeleiding, ook dat is mogelijk, zie verder hieronder paarse blok.

 

"Dat het okay is als je je af en toe een beetje onzeker voelt.
Zo fijn om de betrokkenheid te voelen en je begrepen te voelen"

rosa

Rosa

Data en locaties

Zwangerschapsgym

De lessen worden wekelijks gegeven op een maandagavond in Leusden en dinsdagavond in Zeewolde, woensdagavond in Harderwijk en donderdagavond in Vianen.
Woon je in de omgeving van deze plaatsen, ben je natuurlijk ook hartelijk welkom.

Leusden Amersfoort

zwangerschapsgym

KDV De Wiebelwagen, 
Hamersveldseweg 105  Leusden 

Vianen

zwangerschapsgym

Stichting Kinderopvang Vianen
Zwanengat 5
Vianen 

Harderwijk

zwangerschapsgym

CBS De Triangel, Tonselsedreef 60, Harderwijk

Zeewolde

zwangerschapsgym

CBS De Lichtkring Naarderweg 2 Zeewolde

Zwangerschapsgym in groep

De cursus wordt gegeven in groepen van maximaal 8 deelneemsters. De groep blijft de hele periode bij elkaar. Iedereen is in dezelfde periode uitgerekend. Dit maakt dat de groepen heel hecht zijn en dat geeft veel rust. Ook is er vaak veel herkenning in de beleving van de zwangerschap, waardoor je elkaar begrijpt en kunt helpen.

Individuele zwangerschapsgym

Individuele zwangerschapsbegeleiding alleen of samen met je partner bij jullie thuis, bestaat ook tot de mogelijkheden. In onderling overleg plannen we de tijden en de dagen en werken we in sessies van 2 uur. De sessies worden afgestemd op jullie persoonlijke vragen over de zwangerschap, bevallen en de tijd na de bevalling.

Ook een intensieve begeleiding over 6 maanden gepland, 3 maanden voor de bevalling t/m 3 maanden na de bevalling, bestaat tot de mogelijkheden. Stuur mij even een mailtje , dan leg ik het uit

Zwangerschapscursus in modules uitgelegd

Voor de bevalling

Module 1 Positieve mindset

(3 lessen van 1 uur)

Hierin leer je veel over je zwangerschap, je houding ,positieve mindset, wat mag wel en waar besteed je extra aandacht aan, welke oefeningen om je beter te voelen, welke ontspannings-oefeningen om in balans te blijven. Samen gymen op matjes , met de bal en op muziek.

Module 2 Voorbereiding op de bevalling

(3 lessen van 1 uur)

Hierin leer je over de bevalling, Wat is ontsluiting, hoe begint het, wat kan ik doen om zo fijn  mogelijk deze fase te doorlopen, Ademhalings technieken. De persfase en hoe gaat het persen. Ook in deze fase gaan we samen gymen op matjes, met de bal en op muziek.

Module 3 Rol van de partner en Kraamtijd

(1 partnerles van 2 uur en 1 les van 1 uur)

In de partnerles gaan we de partners er ook bij betrekken, hoe kunnen ze helpen. Hoe zorgen ze voor ontspanning en rust. De theorie omtrent bevallen komt aanbod en de kraamtijd. Aandacht voor het bevalplan, hoe staat ieder in zijn proces en waar wil je meer over weten. Ook behandelen we massagetechnieken op de stoel en gaan we samen het belang van ademhalingstechnieken doornemen en ervaren. De kraamtijd is een bijzondere fase en ook daar besteden we een les aan . Daarnaast ook ruimte voor ontspanning en rustige oefeningen.

Na de bevalling

Module 4 Moederschap

(3 lessen van 1 uur)

Hierin spreken we de bevallingen door en is er veel aandacht voor het moederschap en het zoeken naar rust en balans. Er is een les met de baby's met  een introductie in de Babymassage en we maken een start met ons fysieke herstel met gerichte oefeningen.

Module 5 Herstel

(3 lessen van 1 uur)

Hier ligt de nadruk op herstel gym na de bevalling. Bekkenbodemspieren, buikspieren, rugspieren, beenspieren en ontspanning. Verder een advies hoe verder.

"Hoe je het beste het bewegen weer op kunt bouwen na de zwangerschap. Ik denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek, als ik zeg , dat ik er graag een aantal lessen achteraan had geplakt.( Of zelfs een hele cursus)"

Anne

Anne

€497

online en interactief met 4 masterclasses

zwangerschapscursus compleet 'next level'


inclusief 3 modules van  Fijnmama trainingen online,  babymassage cursus online in 4 modules , reader en persoonlijke feedback.


€297,-

compleet
meest gekozen

Complete cursus van 15 lessen inclusief Reader , les babymassage en de  Fijnmama Training zwanger

€57,- per uur

Individueel

Individuele begeleiding inclusief Reader , bij 4 uur ook de online module training voor zwangeren gratis

Data en locaties

Mama Blog

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang het leukste Fijnmama nieuws vrijblijvend in je inbox. Je kunt altijd weer uitschrijven.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

© 2018 Fijn Mama

Huisstijl en website door Comyoo | Interactieve media