De winkelwagen is leeg

Babymassage

groep of prive

Babymassage

Als kersverse moeder wil je het allerbeste voor je kind. Om rust en vertrouwen aan je baby te geven wil je hem of haar leren kennen. Door Fijnmama Babymassage leer je de lichaamstaal van je kindje begrijpen.

De cursus is geschikt voor alle baby´s vanaf 6 weken.

Heb je een huilbaby of ben je een adoptieouder dan ook is de cursus zeker een aanrader. Het stimuleert de hechting en het is goed om een moment volledige aandacht aan je kind te kunnen geven. De cursusdagen en tijden worden in overleg gepland.

Wat een fijn gevoel om op een andere manier met  je kindje om te gaan. Ik kon eindelijk spanning loslaten en genieten. Zo emotioneel. Zo blij dat ik de cursus heb gedaan.

Esther

Data en locaties

Babymassage

In overleg wordt bepaald of de cursus bij de deelnemers thuis wordt gegeven of op locatie.

Wanneer het op locatie gegeven wordt is dit in het multifuntionele gebouw Antares in Leusden. Dit is in Leusden-Zuid. Woon je in de omgeving van Leusden, Amersfoort, Amersfoort Vathorst, Soest, Baarn, Bunschoten, Spakenburg, Nijkerk, Nijkerkerveen, Achterveld, Hoevelaken, Woudenberg of Scherpenzeel dan ook is dit goed bereikbaar.

Babymassage in een groep

De groepscursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur. Een groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Ook vaders of oma’s en opa’s kunnen de cursus volgen.

Meld je aan

Individuele babymassage

Daarnaast is het ook mogelijk om de cursus individueel of samen met je partner, te volgen. De cursus bestaat dan uit 3 lessen van 1,5 uur.

Meld je aan

Cadeaubon tip!

Kwaliteitsmomentjes, een individuele introductieles van 1,5 uur babymassage (nu voor 50 euro) of een individuele cursus van 3 lessen van 1,5 uur (135 euro). Gewoon aan huis.

Babymassage programma

Voor baby's vanaf 6 weken oud

Geborgenheid en veiligheid

Babymassage biedt praktische handreikingen om je baby beter te leren kennen. Het is geen zweverige cursus. Tijdens de bijeenkomsten wordt ritmische huidmassage gegeven. Dit wordt met aandacht en rust uitgevoerd waardoor je baby een gevoel van geborgenheid en veiligheid ervaart.

Positieve ontwikkeling

De massage heeft een positieve invloed op de ontwikkeling, werkt positief op de spijsvertering en het slaap- en huilpatroon. Daarnaast zul je zelf ook rust ervaren en een diepe betrokkenheid bij je kindje. Je leert je kindje beter kennen.

Lichaamstaal

Naast het masseren worden naar behoefte ook onderwerpen besproken zoals til- en draagtechnieken of taal van de oogjes en handjes.

€50,-

introductie individueel

1 les van 1,5 uur 
cursusboekje

Aanmelden

€100,-

In een groep

4 lessen van 1,5 uur inclusief cursusboekje 

Aanmelden

€135,-

individueel

3 lessen van 1,5 uur inclusief cursusboekje 

Aanmelden

Data en locaties

Bekijk

Mama Blog

Bekijk

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang het leukste Fijnmama nieuws vrijblijvend in je inbox. Je kunt altijd weer uitschrijven.

Name

Email

Please enable the javascript to submit this form

© 2018 Fijn Mama

Huisstijl en website door Comyoo | Interactieve media